Yoram Meijerse

Yoram; “Geïnteresseerd, ontspannen, luisterend, empathisch en inzicht gevend in eigen lichaam en kunnen” is hoe patiënten Yoram omschrijven als fysiotherapeut.

Yoram Meijerse is sinds begin 2019 werkzaam voor Mea Fysio op de praktijk in Marum & sinds september 2020 ook voor Mea Fysio Centrum Oost op de locatie aan de Radesingel 8 in Groningen.

Yoram heeft een holistische benadering van uw klachten, dit houdt in dat niet alleen uw algehele fysieke gesteldheid op de voorgrond staat maar dat er ook wordt gekeken naar uw mentaal, sociaal en emotioneel welzijn.

Wat Yoram interessant en uitdagend vindt is het behandelen van onbegrepen (chronische) pijnklachten en psychosomatische klachten. Psychosomatische klachten zijn lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben en geen lichamelijke. Dat betekent dat bijvoorbeeld artsen geen lichamelijke verklaring voor de klachten vinden.

Het lichaam en de geest beïnvloeden elkaar. Geestelijke spanning kan leiden tot lichamelijke pijn.

Sinds 2017 is Yoram werkzaam als fysiotherapeut en kunt u voor de volgende klachten of behandelingen bij hem terecht;

Buiten zijn werk als fysiotherapeut in Marum en Groningen heeft Yoram ter toevoeging sinds 2012 een massagepraktijk in Groningen stad en heeft hier de nodige ervaring opgedaan met verschillende therapievormen zoals:

  • Shiatsu (drukpuntmassage)
  • Voetreflexologie
  • Bindweefseltherapie

Yoram_Meijerse.jpgYoram Meijerse staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL).

BIG-registratienummer: 19924191404

Op de praktijk Mea Fysio Centrum Oost aan de Radesingel 8 is Yoram beschikbaar op de dagen: maandag, woensdag & vrijdag.

Yoram is op de dinsdag en donderdag actief op onze locatie Mea Fysio Marum in Marum