Jaap Wildeman

Jaap Wildeman is een zeer ervaren therapeut, aandachtig, betrokken met een nuchtere inslag. Hij weet de patiënt mee te nemen in het ontdekken van de kern van de klachten en een passende behandeling.

Jaap Wildeman (1965) heeft meer dan 30 jaar ervaring als fysio- manueel therapeut. Hij is een vakman die zich breed geschoold heeft en weet daardoor technische en psychologische perspectieven in zijn aanpak te combineren.

Jaap is gespecialiseerd in de manueel therapie, dry needling en fasciatherapie met bijzondere interesse in nek-en schouderklachten.

Hij is lid van Schoudernet Noord (SNN). Dit is een werkgroep van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn op gebied van diagnostiek en revalidatie

van schouderaandoeningen. Meer info op: www.schoudernetnoord.nl.

Jaap zet zijn ervaring in om samen met de patiënt de puzzel te leggen. Ons lichaam is een ingenieus systeem en klachten zijn vaak een symptoom van een dieperliggend probleem. Nek- en schouderklachten kunnen bijvoorbeeld een symptoom zijn van

(een combinatie van) stress, verkeerde lichaamshouding, te weinig beweging of letsel.

Welke behandeling lijkt het meest passend en effectief? Wat kan Jaap doen, wat kan de patiënt zelf doen?

Patiënten geven aan dat zij met deze werkwijze meer grip ervaren op de verbetering van hun gezondheid en het gevoel hebben in goede handen te zijn.

Jaap zijn specialisaties:

Jaap Wildeman staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL).

BIG: 59035520704

Mea Fysio Centrum Oost